Followers

Thursday, 27 October 2011

its me !

    Assalam..

 hah penat la smbt depavali smlm, smbt kt rmh ja, xdak spa pon yg mai, hahhahahahahha~~ xde la saia lawak ja pon, xkan org islam nk smbt kot, xbek kan, hehehehe, boring jugak dok kt rmh lama2, xtau nk bt pa, nk kluar xblh parents busy ngn keje, so dok rmh je la, lyn filem hindustan, tpi xpa saia mnat dgn filem mcm 2, korang mnat x? erm esok  nk blik kmpong lawat tok bru blik dri kl, hope shat la noh lpas berubt dsana, sma2 kta doakn, amin!! lastly saia syg who take care about me :)
                               byebyebyeee~