Followers

Monday, 5 August 2013

Ramadhan getting gone !

 
 
Assalamualaikum . hai . lama dah tak post kat blogger ainun ni . hari ni baru ada masa . now, let's story . hehe . ainun tak tau la apa salah ainun kat dia . rasa dah xsnggup nak bersama . kalau minta putus pun kalau dia suruh bagi sbb tak da sbb pulak . tapi, ainun rasa dia ada org lain . sekarang ni, ainun dah tak kesah dia nak ada org lain ka apa , dah xmau pkiaq . pkiaq pun tak da guna . ainun just pkiaq matang . dia bukan milik aku lagi . ikut dia la nak kawan dan nak berhubungan dgn spa . ainun dah xmau kongkong spa2 pun . kawan is better ! hanya kawan ja dapat faham kta . and selesa nak bercerita . btoi dak? btoi la kan . huhu . kadang terpkiaq buat apa syg kat org yg belum tentu jodoh kta . buat sakit hati ja . kta semua tau jodoh itu rahsia Allah . tiba masa dia kta akan tau . hanya perlu bersabar dan berdoa agar dikurniakan jodoh yang soleh . in sha Allah ! now , ainun just pkiaq belajaq . biaq abah dgn mama bangga dgn kejayaan yang akan ainun peroleh nanti . in sha allah jugak , nanti ainun dah Berjaya . ainun nak balas jasa abah sbb dah besarkan ainun dgn baik dan sempurna . k la , stop dulu . later post lagik :) 

Thursday, 4 April 2013

Hanya Insan Biasa

 
 
Assalamualaikum .
hai . boring la hari ni . tiap2 hari dok rumah sorang2 . takde teman .
hahaha . kdg2 terpkiar juga nak kahwin . hee . haha . lawak ja .
mana la ade org nak kahwin ngn ainun ni . budak baru lepasan spm je .
belajar dulu kan . kejar cita2 . nanti baru pkiar lebih jauh lagi .
hmm kejap ni baru mula nak bercerita .
hm ainun baru je dapat keputusan spm . result ainun xde la baik sngt .
just ok2 ja dgn apa yg ainun usaha . ainun bersyukur saja .
skrg ni tgh pening pkiar nak sambung mna . smua ainun minta but xtahu dpt ke x .
then satu lagi , tiap2 hari posmen dtg rmh . ahaha . dok hntr surat tawaran mcm2 tapi smuanya swasta n kos yg ainun xmnat . yg btl2 ainun mnat xsmpai2 pun . insyaallah , ainun nak sngt masuk universiti . dan tu jugak impian mama dgn abah ainun . hee . hrp2 tercapai la . ainun xtahu la cita2 ainun utk menjadi seorang pramugari tercapai ke x . ainun teringin sngt nak jadi pramugari . tu mmg cita2 ainun dari kecil . hahaha . ainun suka tgk pnampilan pramugari ni . diorg nampak bersih je wlaupun seksi kan . em kalau ainun xdpt jadi pramugari , dapat kahwin ngn pilot pun jadi la .
dapat jugak la naik kapal terbang kan . huhuhu . ok la sampai sini saja la . lama2 nanti merapu mcm2 plak . ainun jugak harap ampa dapat capai impian ampa . smua org dlm hidup ni mesti nak berjaya kan . so , rezeki masing2 mesti ada dimana2 . kita hanya perlu berdoa dan jgn lupa pada Allah SWT yg mencipta kita . haa .. ok la bye . salam sayang dari ainun :)
 
 

 
This Is Me .. Hahaha ..


Wednesday, 26 December 2012

Aku yang besalah ..

 
 
Assalamualaikum .. hai .
aku datang nih , mahu post lagi . bnyk benda nak cerita .
aku ada kawan nih . dulu rapat jugak lah ngn dia .
selalu aku akan cita apa2 masalah kat dia . dia suka dgr .
aku pun selesa bila nak cita apa2 hal kat dia .
aku suka sngt kawan ngn dia . lebih bahagia dpt kenal kwn mcm dia .
dia selalu jugak la bgi semangat , nasihat kat aku . aku hargai dia sesngt .
kmi kwn lama dah . dah sethn lebih rasanya .
then , kmi ada janji spa ada teman hidup dia kena bgitau .
takpa la , baru2 ni ..
aku ada post kat blog ni lah pasal bf aku .
dia ada baca rasanya . aku pun xsangka kata dia nak baca .
dia dah thu la aku ada bf , tpi silap aku xbgi tau dia .
mmg dah sah salah aku . aku dah mungkir janji ngn dia .
aku tau dia marah ngn aku . tpi aku xde niat langsung nak sakitkan hati dia .
aku just xnak renggang ngn dia . aku tahu lepas dia tahu aku ada bf ,
mesti dia xnak gngu aku . aku sunyi klu dia xda .
aku ada bf pun mcm xda . dia dgn hal dia , aku dgn hal aku .
serious , saya syg awk kawan . tpi aku xpenah nk bgi tau dia .
aku terpaksa tipu , walau aku tau dia xboleh terima .
aku sebagai manusia xda apa boleh buat .
hanya minta maaf saja , ikut awk la nak maaf kan ke x .
aku rasa bersalah sangat2 , aku xpenah buat org mcm ni .
aku xnak la bnda ni dipanjang kan . kadang2 tu aku pkiar jugak .
knp lah aku buat mcm ni kat dia . dia dah terlalu baik ngn aku .
semua salah aku . aku xtau nak buat camne bgi hubungan kmi jdi mcm dulu .
aku berdoa la , harap hati dia lembut . dan boleh maaf kan aku . Amin !
aku nak sngt baik balik ngn dia mcm dulu .
sekarang ni kmi dah stop msj and call .
okay , sampai sini saja .
aku harap dia akan berubah and maaf kan aku .
Imissyou azfar .