Followers

Wednesday, 26 December 2012

Aku yang besalah ..

 
 
Assalamualaikum .. hai .
aku datang nih , mahu post lagi . bnyk benda nak cerita .
aku ada kawan nih . dulu rapat jugak lah ngn dia .
selalu aku akan cita apa2 masalah kat dia . dia suka dgr .
aku pun selesa bila nak cita apa2 hal kat dia .
aku suka sngt kawan ngn dia . lebih bahagia dpt kenal kwn mcm dia .
dia selalu jugak la bgi semangat , nasihat kat aku . aku hargai dia sesngt .
kmi kwn lama dah . dah sethn lebih rasanya .
then , kmi ada janji spa ada teman hidup dia kena bgitau .
takpa la , baru2 ni ..
aku ada post kat blog ni lah pasal bf aku .
dia ada baca rasanya . aku pun xsangka kata dia nak baca .
dia dah thu la aku ada bf , tpi silap aku xbgi tau dia .
mmg dah sah salah aku . aku dah mungkir janji ngn dia .
aku tau dia marah ngn aku . tpi aku xde niat langsung nak sakitkan hati dia .
aku just xnak renggang ngn dia . aku tahu lepas dia tahu aku ada bf ,
mesti dia xnak gngu aku . aku sunyi klu dia xda .
aku ada bf pun mcm xda . dia dgn hal dia , aku dgn hal aku .
serious , saya syg awk kawan . tpi aku xpenah nk bgi tau dia .
aku terpaksa tipu , walau aku tau dia xboleh terima .
aku sebagai manusia xda apa boleh buat .
hanya minta maaf saja , ikut awk la nak maaf kan ke x .
aku rasa bersalah sangat2 , aku xpenah buat org mcm ni .
aku xnak la bnda ni dipanjang kan . kadang2 tu aku pkiar jugak .
knp lah aku buat mcm ni kat dia . dia dah terlalu baik ngn aku .
semua salah aku . aku xtau nak buat camne bgi hubungan kmi jdi mcm dulu .
aku berdoa la , harap hati dia lembut . dan boleh maaf kan aku . Amin !
aku nak sngt baik balik ngn dia mcm dulu .
sekarang ni kmi dah stop msj and call .
okay , sampai sini saja .
aku harap dia akan berubah and maaf kan aku .
Imissyou azfar .